Paintball/Värikuulasota

Ensimmäisenä Suomessa kolme eri ase-/teholuokkaa kaikentasoisille ja -ikäisille! K7/20% Minipaintball lasten synttäreille tai lapsiperheille, K13/50% Kevytpaintball naisille, luokille ja sekasukupuoliryhmille sekä se perinteinen K18/100% Aikuisten paintball vaikkapa mustelmahakuisille polttariporukoille.

Paintball/”värikuulasota


Kestosuosikki on nyt hauskempaa ja jännittävämpää kuin koskaan! Varmatoimiset ja helppokäyttöiset varusteet, huolella suunnitellut ja rakennetut kentät sekä Ässän ammattitaitoinen henkilökunta pitävät viihdekertoimen katossa – osumakivunkin saa nyt valita nollasta sataan!Ässän järjestämä paintball-peli Jämillä tai muilla kentillä soveltuu kaikentasoisille seikkailijoille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Toteutus kahdella tai kolmella joukkueella tai isommalla porukalla turnausmuotoisena tulostaulun ja voittopokaalin kera!


Toimiva kenttä tärkein


Jalkapallokentän kokoinen ja muotoinen Jämin Mäntyareena on itse tarkoitukseen rakennettu. Maapohja on pehmeä ja tasainen, ja näkyvyys hyvä, sillä puusto on harvaa ja alaoksatonta. Monipuolisen suojiston muodostavat puiset kaapelikelat sekä ”talot” eli pelliset T- ja A-muotoiset seinärakennelmat. Kentän pelattavuus onkin huippuluokkaa, ja siksi pelit ovat aktiivisia ja vaihtelevia – täynnä toimintaa ja vauhtia. Katettu taukorakennus ja parkkitilat sijaitsevat aivan kentän vieressä.


Paketit sisältävät lisäksi kaikki pelissä tarvittavat varusteet ja kenttävuoron sekä henkilötapaturmavakuutuksen. Henkilökunnan toimenkuvaan kuuluu mm. ohjaus, tuomarointi ja varustehuolto. Lisäkuulat saatavilla kentällä ja maksu kulutuksen mukaan.


Hinta: 20-60€ /hlö sis. alv

Tarjoilut: sopimuksen mukaan
Kesto: noin 2-3 tuntia ryhmäkoosta riippuen
Ryhmäkoko: 8-100+ henkilöä
Ikäraja: 7 vuotta, ei yläikärajaa 
Ajankohta: maalis-joulukuu
Varusteet: rymyvaatteet ja jalkineet itse tai vaatetuspaketti järjestäjältä 5-6€/kpl
Muuta: muut kentät Ikaalisten Kylpylä, Niinisalo, Pori 


Lue lisää: assapaintball.fiK7 Minipaintball 20% (kopio)


Kuva-Sanni-pupu

Kuva-Sanni-kollaasi

Toteutus JJ-Net Group Oy