Saunat

PALJUKÄRRY

Vuokraa mukava paljykärry mökille, kotiin, illanistujaisiin - minne vain! Vuokrahinnat: 150 €/ vrk. Paljukärryn pesu sisältyy hintaan. Paljukärryn kuljetus sovitaan erikseen.

LOMAHOTELLI JÄMI

Lomahotelli Jämiltä löytyy noin 15 henkilön Tilaussauna. Voit vuokrata käyttöön myös uudistetun, viihtyisän oleskelutilan saunan yhteydessä.

KORSUKYLÄ

Korsusauna on 10 henkilön perinteinen rantasauna Jyllinjoen varrella. Kosteiden löylyjen välissä voit vilvoitella hiljalleen virtaavassa Jyllin joessa!

Kotasaunaan mahtuu kerrallaan 25 henkilöä. Mietojen löylyjen seurustelusaunassa viihtyy useammankin tunnin. Eksoottisen saunakokemuksen kruunaa pesu ulkosalla, kuusen juurella. Saunan yhteydessä on käytössä myös
kamiinalämmitteinen oleskelu-/ pukutila vilvoitteluterasseineen!

SKÖNÖN SAFARIT

Jämin Safarikeskusesta löytyy tunnelmallinen Perinnesauna. Parveen mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä. Vilvoittelemassa voi käydä saunan takkatuvassa tai parvekkella. Saunakokemuksesi täydentää lämpöinen ja rentouttava kylpytynnyri, jossa on mukava jutustella ja nauttia virvokkeita.

Saunapaketit: tilattavissa erikseen saunoille ja lomamökeille.

Hunajainen hetki
Löylyjen välissä kosmetologit tekevät hellivän suola-huonajakuorinnan. Rentouttavan saunahetken lomassa nautiskellaan Yrittijuomaa. Pakettiin kuuluu myös noin 15 minuutin pää-, käsi- tai jalkahieronta.

Kepeät kintut
Aktiivisen päivän päätteeksi on ihana nautiskella rentouttavasta jalkahoidosta!
Aluksi jalkoja rentoutetaan yrttijalkakylvyssä. Tämän jälkeen tehdään pehmentävä kuorinta, raspaus suoritetaan ohjatusti. Päälle vielä lyhyt jalkahieronta ja kynsien lakkaus.

PaljukarryKorsu 19
KorsukylasaunaMaisema muokToteutus JJ-Net Group Oy